Een groene impuls voor je woning

Groene energie heeft vele aspecten en gaat verder dan een traditionele installatie met zonnepanelen. Wist je bijvoorbeeld dat hybridesystemen mogelijk zijn? En dat kiezen voor een warmtepomp je energiefactuur aanzienlijk verlaagt? Je ontdekt hier de mogelijkheden.

Zonnepanelen

Zonnepanelen hebben voor ons geen geheimen meer. Al meer dan 10 jaar berekenen, bestuderen en installeren we zonnepanelen op alle types daken tot een functioneel, zuinig en esthetisch resultaat. Jij kiest uit onze gevestigde waarden aan leveranciers en wij doen de rest.

Ook voor batterijsystemen of laadpalen voor elektrische en hybride wagens ben je bij CG Technics aan het juiste adres. Na plaatsing koppelen we de installatie, indien gewenst, aan een intelligent distributiesysteem.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn een energiezuinige en milieuvriendelijke manier om je woning te verwarmen en te koelen op basis van grondwarmte. Samen bekijken we eventueel de mogelijkheden voor een horizontaal of verticaal captatienet. De basisvoorwaarde voor een gebalanceerd systeem is een goede isolatie van je woning.

Airconditioning

Airconditioning is een warmtepomp op basis van lucht (aerothermie). Je koelt en verwarmt er ruimtes mee. Een geavanceerde technologie met een eenvoudig en efficiënt resultaat. Je kiest een toestel en wij bereken het vermogen op basis van een grondige studie van je woning.

Zonneboilers

Zonneboilers of zonnecollectoren zijn mogelijk als vlakplaat of heatpipe (aquathermie). De verkregen zonne-energie wordt verzameld in een boilervat dat wordt opgewarmd en je voorziet van lekker warm water.

Ventilatiesystemen

Ventilatiesystemen dragen bij tot een optimaal luchtklimaat in je woning. CG Technics adviseert en installeert C- en D-systemen.

WENST U MEER INFO?

Wil je jouw groene energie naar een hoger niveau tillen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Neem contact op en we komen met plezier langs.

CONTACT