Je verbruik onder controle met domotica

Energie besparend

Domotica is niet enkel een verhaal van moderne luxe. Het is wel een volledige controle over je woning en je verbruik. Een manier om jouw noden en wensen volledig in te lossen en je dagelijks comfort te verhogen. Je monitort zelf je energieverbruik en bepaalt in welke mate je energie bespaart. Dat gaat van de verwarming of airco aanzetten tot je veiligheid waarborgen met aanwezigheidssimulaties of paniektoetsen.

Ruimte voor comfort

Je woning is je thuis. Waarom dan niet kiezen voor intelligente, zuinige systemen die een gegarandeerde meerwaarde bieden? Dat hoeven geen geavanceerde, dure installaties te zijn. Met een basispakket geraak je al een heel eind. We zorgen steeds voor een intuïtieve bediening en een volledig gepersonaliseerd pakket.

Domotica op maat van jouw woning

Bij CG Technics kan je kiezen tussen twee systemen. Bij domotica maakt men twee onderscheiden. Het open systeem is een systeem dat niet merkgebonden werkt. U kan dus perfect verschillende merken combineren zonder enige tussenwerking. Het andere systeem is een gesloten systeem. Hierbij zijn de keuzes van andere merken beperkter, maar biedt Teletask verscheidene oplossingen, waardoor u geen probleem ondervindt.

WENST U MEER INFO?

Benieuwd hoe domotica jouw comfort naar een hoger niveau tilt? Neem contact op.

CONTACT