Jouw expert in groene technologie

Groene energie voor particulieren en bedrijven

Onze passie

Jouw woning en jouw energiewensen. Ze vormen de basis voor een nauwkeurige studie en een offerte op maat van jouw noden en jouw huis. CG Technics is jouw partner in het zoeken naar de geschikte oplossing voor ieder project, van a tot z.

Samen bekijken we hoe we jouw verbruik verminderen. Op basis daarvan stellen we concrete aanpassingen en systemen voor. CG Technics heeft meer dan 10 jaar ervaring in de markt van groene energie. We zijn gestart als installateur van elektriciteit en zonnepanelen en groeiden uit tot een RESCert-erkend bedrijf voor warmtepompen.

Domotica

Onze expertise

We zitten niet stil. We zijn gespecialiseerd in het volledige techniekenpakket voor particulieren en kmo’s. We scholen ons regelmatig bij om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Zo behalen we voor alle technieken erkenningen en certificaten.

Die uitgebreide expertise betekent een kwaliteitslabel voor onze klanten en onderbouwd advies op het vlak van premies en subsidies. Bovendien stemmen we alle systemen op elkaar af. Jij geniet van één aanspreekpunt voor alle technieken in huis en van zorgeloos comfort.

Techniek

Onze werkwijze

Je bouwt of renoveert een woning of bedrijfssite? Dan komen we graag eens langs om de mogelijkheden te bekijken en bespreken. Vervolgens maken we de juiste berekeningen om je een goed uitgebalanceerd systeem aan te bieden. Offerte goedgekeurd? Ons installatieteam staat klaar.

We volgen het hele proces zelf op, volgens de regels van de kunst. Zo ben je 100% gerust. Van offerte tot installatie en onderhoud. Want ook na de werken helpen we je. Zo brengen we de energie van je gebouw in kaart met een pasklaar as-builtplan, inclusief technische fiches, schema’s, certificaten en garantiebewijzen.

Een defect of storing? Onze technische dienst depanneert je binnen de 48 uur.

WENST U MEER INFO?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

CONTACT